Šī brokastu ēdiena dēļ vīrs mani mani burtiski nēsā uz rokām. Ātri, vienkārši, garšīgi!

Izmēģini šo neparasto brokastu recepti, un tā noteikti kļūs par iecienītu rīta maltīti tavā ģimenē. Sātīgi, vienkārši un tik garšīgi, ka visi mājinieki ēdīs pirkstiņus laizīdami.

Brokastis no rīta ir svarīgas, jo tās nodrošina enerģiju pēc nakts miega, palīdz stabilizēt cukura līmeni asinīs un veicina metabolismu. Olas un lavašs ar citām piedevam ir populārs brokastu ēdiens, jo tās piedāvā olbaltumvielu bagātību un vieglu, ātru pagatavošanu.

Tas ir lielisks veids, kā sākt dienu ar barojošu un garšīgu ēdienu.

Sastāvdaļās izmantoti tikai lētākie produkti. Šīm brokastīm pat nevajag maizi, jo tās vietā ir lavašs. Izmanto dažādas piedevas un maini ēdiena garšu katru dienu. Oriģināli un ļoti garšīgi!

Lavašs brokastīm ir lieliska alternatīva maizei, jo tas satur mazāk kaloriju, ir viegls un daudzpusīgs, ļaujot ātri un viegli pievienot dažādus pildījumus.

Debešķīgs baudījums no poļu virtuves, kas padarīs tavus svētkus neaizmirstamus! Vārītā krēma torte “Karpatka”

Tā plānā struktūra palīdz saglabāt sāta sajūtu ilgāk, un dažādi lavaši piedāvā vairāk šķiedrvielu nekā daudzas maizes šķirnes. Šie aspekti padara lavašu par praktisku un veselīgu izvēli brokastīs, kas palīdz ātri sagatavot garšīgu ēdienu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Sastāvdaļas:

1 apaļa lavaša loksne;

3 olas;

Sāls, pipari pēc garšas

1 tomāts;

100 grami šķiņķa;

100 grami cietā siera

Svaigas dilles vai citi garšaugi.

Lasi vēl: Gatavošu kabačus pēc jaunas receptes visu atlikušo vasaru. Rezultāts ir pārsteidzoši garšīgs!

Pagatavošana:

Cepampannu ieziežam ar eļļu un nogriežam liesmu līdz minimumam. Ieklājam pannā apaļu lavaša loksni. Iesitam iekšā olas, pievienojam sāli, piparus un samaisām ar dakšiņu.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment